Egyedi gyártás, logózás

Pizzadoboz gyártása, kiszállítása – egyedi grafikával, logóval - több színnel nyomva

Termékeink nagy része egyedileg logózható, így a pizzás dobozaink is. Minden méretű dobozunk egyedi nyomását, gyártását vállaljuk maximum 2 színig. Az egyedileg logózott pizzás dobozok áráról érdeklődjön értékesítőinknél.

Milyen méretű dobozok gyártását vállaljuk?

Dobozaink magassága 3,5 cm, alap területe pedig 22, 24, 28, 30, 32, 37, 40, 46, 52, 60 cm. Dobozok 40 cm-ig E-hullámból (mikrohullám), 46 cm-től felfele erősebb B hullámból készülnek.
A feltüntetett méretektől eltérő dobozok gyártását is vállaljuk, ennek részleteivel kapcsolatosan kollégáink állnak rendelkezésre.
Legtöbb pizzadoboz elérhető fehér és barna alapszínben is.

Milyen grafika található a pizzadobozokon? Van-e lehetőség egyedi logózásra?

Általános pizzadobozainkat BoxAgain termékgaranciás grafikával (100%-ban lebomló és komposztálható) áruljuk, de a vendéglátóegységek kérésére egyedi grafikát is tudunk készíteni.
Függetlenül, hogy barna vagy fehér a pizzás doboz alapja, arra az étterem saját grafikája is nyomtatható. Az ehhez szükséges nyomóforma egyszeri költsége mérettől függően, nettó 10 és 40 ezer forint körül alakul.

További termékeink logózása

Papír poharak

Ezen termékek egyedi logózására is van lehetőség. 1-től az 5 dl-es kiszerelésig bármilyen méretű poharat kérhet egyedi dizájnnal. A gyártási idő 4-6 hét általában, ez a rendelt darabszámtól függően változhat. A flexo nyomás esetében a minimum darabszám 20.000 db / űrmérték általában.

Pontos árkalkulációért a termékekkel és az egyedi klisé gyártással kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál.

Streetfood termékek

Street food termékeink között megtalálják a 2 méretben kapható streetfood tálcáinkat, 4 méretben kapható hamburgerdobozainkat, menühöz használható nagyobb dobozokat vagy éppen tálca papírt és csomagoló papírokat.

Ezen termékek bármelyike is igény szerint logózható.

A csomagoló íveket, tálca papírokat a kívánt méretre gyártjuk.

Hamburger dobozokat már 500 db-tól kérhet egyedi logójával, de a pontos minimum rendelési mennyiségekről és a klisé gyártással kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál.

Cukornád dobozok, calzone dobozok, tortadobozok

A szortimentben található összes cukornád menüs dobozunkat kérheti egyedi logóval ellátva már 5.000 db-tól.

A papírdobozok esetében, mint például a calzone, a több méretben elérhető tortadobozok vagy forte doboz, már rendszerint 3.000 db / mérettől logózható.

Pontos tájékoztatást a gyártási időről és a klisé gyártásról kérjen a kollégáinktól.