Egyedi gyártás, logózás

Pizzadoboz gyártása, kiszállítása – egyedi grafikával, logóval - több színnel nyomva

Termékeink nagy része egyedileg logózható, így a pizzás dobozaink is. Minden méretű dobozunk egyedi nyomását, gyártását vállaljuk maximum 2 színig. Az egyedileg logózott pizzás dobozok áráról érdeklődjön értékesítőinknél.

Magyarország teljes területére kiszállítunk, heti kiszállítási körökben. Helyszíni vásárlásra is van lehetőség telephelyeinken: Budapest XI. kerületében vagy Miskolcon.
Címre szállítás ingyenes bruttó 25.000 Ft rendelési érték felett; alatta kiszállítási költséget számolhatunk fel.

Milyen méretű dobozok gyártását vállaljuk?

Dobozaink magassága 3,5 cm, alap területe pedig 22, 24, 28, 30, 32, 37, 40, 46, 52, 60 cm. Dobozok 40 cm-ig E-hullámból (mikrohullám), 46 cm-től felfele erősebb B hullámból készülnek.
A feltüntetett méretektől eltérő dobozok gyártását is vállaljuk, ennek részleteivel kapcsolatosan kollégáink állnak rendelkezésre.
Legtöbb pizzadoboz elérhető fehér és barna alapszínben is.

Milyen grafika található a pizzadobozokon? Van-e lehetőség egyedi logózásra?

Általános pizzadobozainkat BoxAgain termékgaranciás grafikával (100%-ban lebomló és komposztálható) áruljuk, de a vendéglátóegységek kérésére egyedi grafikát is tudunk készíteni.
Függetlenül, hogy barna vagy fehér a pizzás doboz alapja, arra az étterem saját grafikája is nyomtatható. Az ehhez szükséges nyomóforma egyszeri költsége mérettől függően, nettó 10 és 40 ezer forint körül alakul.

További információkért látogasson el a Tudnivalók oldalra.

Pizzadoboz kínálatunk itt érhető el: Pizzadoboz termékeink listája

A gasztronómia területén felmerülő csomagolási kihívásokra nyújtunk professzionális választ partnereinknek. Saját gyártású és import termékválasztékunkban minden megtalálható, ami a vendéglátás területén szóba jöhet, a pizzadobozoktól a klasszikus PP, PS műanyag ételszállító dobozokon át az evőeszközökig. Korunk környezeti kihívásaira válaszul minden termékkategóriában kínálunk környezetbarát csomagolóanyagokat komposztálható, lebomló anyagokból a PLA (politejsav) szatyor, papír pizzadobozok, poharak, zsír és vízálló ételtartó dobozok, fa és PLA evőeszközök stb.
Kategóriák
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!