Melyek a gulyás tál legfontosabb tulajdonságai?
Anyaga: polipropilénből (PP) készül, amely egy erős és tartós anyag. Ennek köszönhetően hőálló és könnyen tisztítható.
Hőállósága: a gulyás tálak jobban bírják a hőt más csomagolóanyagnál (pld. papírdobozok, műanyag zacskó). Ez azért fontos, mert az étel melegen marad a szállítás során, illetve segíthet az éttermeknek abban, hogy az ételüket kiváló minőségben szolgálják fel.
Mikrózható: mikrohullámú sütőben is használható, így az ételt később is felmelegíthetjük.
Fedél: jól záródó fedéllel rendelkezik, amely cseppmentes szállítást biztosít, így megakadályozza az étel kifolyását. A felhasználók számára is kényelmes fogyasztást biztosít, mert a tetőt könnyen el tudják távolítani.
Milyen előnyei vannak a gulyás tányérnak?
A leveses tál újrahasznosítható, ami környezetbarátabb megoldás, mint a papírdobozok vagy műanyag zacskó, amelyeket általában egyszer használnak.
Nem csak éttermek használják elvitelre, hanem otthoni környezetben is megtalálható. A megfelelő mosás után többször is felhasználható, de higiéniai okokból az egyszeri használatot javasoljuk.
Az aljhoz mindenképp a megfelelő, kifejezetten ehhez az aljhoz gyártott tetőt ajánljuk. Más termék, vagy gyártó fedele nem biztos, hogy az azonos méret ellenére ráilleszthető az aljra, illetve nem garantálja a cseppmentes záródást.
Melyek a gulyás tál és a fröccsöntött gulyás tál termékelőnyei?
A fröccsöntött gulyás tál a gulyás tányérhoz képest egy speciális típusú gulyás tál, amelyet fröccsöntéssel gyártanak. A fröccsöntött leveses tányér általában drágább, mint a hagyományos gulyás tál.